Şehit Ümit Güder Ortaokulu


Vizyon: Eğitimde öncü bir konuma gelerek aşamalı bir şekilde tüm okullar içinde tercih edilen özgün çalışmaları ile model gösterilen, bilim ve teknolojinin ışığında geleceğe yön veren sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren bir eğitim kurumu haline gelmektir.

Misyon: Şehit Ümit Güder Ortaokulu olarak elimizdeki fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak özgür düşünen kendisi ve toplumla barışık Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında demokratik davranışlar sergileyebilen, milli ve manevi değerleri benimsemiş, bilgi üreten bireyler yetiştirmek, onları hayata ve/veya bir üst eğitim kurumuna hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:50 - 14:22
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03128141063

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitumitguderoo.meb.k12.tr

Adres - Kayı Mahallesi, Kayı Boyu Caddesi, No 7 06980 Kahramankazan/ANKARA

Öğretmen :37
Öğrenci :434
Derslik :18
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3065
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde olup; Jandama, Şehir Stadı ve Kazan Belediyesi Spor Salonu´nun arasında bulunmaktadır.

Adres - Kayı Mahallesi, Kayı Boyu Caddesi, No 7 06980 Kahramankazan/ANKARA

Ulaşım Okulumuza ulaşmak için; büyükşehir belediyesi EGO otobüslerini ve özel halk otobüslerini kullanabilirsiniz. Okulumuz toplu taşıma güzergahına yakın bir konumda olduğu için Ankara merkez ilçelerden toplu taşıma yoluyla gidiş-geliş yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kahramankazan ilçe merkezinde, toplu taşıma güzergahı üzerinde merkezi bir konumdadır.