Yeşilin Bin Tonu

13.12.2021 512

"YEŞİLİN BİN TONU" eTwinning projemiz Şehit Ümit Güder Ortaokulu 6E ve 5D öğrencilerinin ortak katılımı ile çalışmalarına başladı. Veli izin belgelerimizi aldık. Gülşah Berk Görgülü ve Burcu Özcan öğretmenlerimizin mentörlüğünde projemiz çalışmalarına başladı. Ormanlar, hayatımızın olmazsa olmazı olan kültürel bir değere sahiptir. Dünyanın kaynak kaynaklarından ve topraktan kaynaklanır. Ormanların sayısız ihtiyaçları vardır. Ormanlarımız sağlığımız, güzelliğimiz ve zenginliğimizdir. Yağmur yağdıracak, havayı temizleyecek, heyelanları önleyecek olan ormanlarımızdır. Ormanlarımız ülkemizin süsü, göndericisi ve bereketidir. Bu orman sevgisi gibi eğitimler çocukluktan itibaren aşılarla tamamlanır. YEŞİLİN BİN TONU eTwinning projemiz ile ormanlarımızın en büyük oksijen kaynağımız olduğunu vurgulayarak orman sevgisinin, ağaç sevgisinin ve ağaçlandırmanın öneminin anlaşılmasını sağlayacağız. Orman yangınlarına ve ormandaki canlılara zarar veren atıklara dikkat çekerek bu konuda farkındalık yaratacağız. Orman yangınlarında yapılması gerekenler konusunda bilgilendirme yaparak farkındalık yaratacağız.

13-12-202113-12-202113-12-202113-12-2021