Okulum Temiz Belgesi Aldık

18.12.2023 353

Okulum Temiz çalışmaları kapsamında, MEB İSG ve Okul Sağlığı denetim birimi tarafından yapılan denetimler sonucunda okulumuza "Okulum Temiz Belgesi" verilmiştir.

Okulum Temiz Nedir?

Mili Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır. Yapılan denetimler sonucunda uygun görülen okullara "Okulum Temiz Belgesi" verilmektedir.

Okulumuzun temizliği için özveri ile çalışan hizmetli personellerimize gayretli çalışmalarından ötürü  teşekkür ederiz.

18-12-202318-12-2023