Okul Müdürümüzün Yarıyıl Tatili Mesajı

22.01.2021 757

Sevgili Öğrenciler;

Bütün dünyayı saran COVİD-19 salgınının gölgesinde, ekran başında geçirdiğimiz bir eğitim-öğretim döneminden sonra ekrana uzak, kitaba yakın bir yarıyıl tatili geçirmenizi tavsiye ediyorum. Sizlere dönem boyunca göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor; ikinci dönemde okulumuzda yeniden buluşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. İyi tatiller.

Saygıdeğer Veliler;

Uzaktan eğitim hem okul, hem öğrenci, hem de veli açısından zor bir süreç oldu. Bu süreç bizlerin öğrencilerimizin kıymetini, sizlerin ise öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha anlamasını sağladı. Tatil döneminde çocuklarınızın dinlenmelerine, zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirmelerine, kitap okumalarına imkân sağlamanızı, ilgi ve yeteneklerine göre onları desteklemenizi rica ediyor, bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve destekler için sizlere de çok teşekkür ediyorum.

Cemil BAYRAKTAR