6. Sınıflar İçin Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başlıyor

6. Sınıflar İçin Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başlıyor

26.11.2021 713

           Öğrencilerde Covid-19 salgın sürecine bağlı olarak ortaya çıkan öğrenme kayıplarının giderilmesi amacıyla okulumuzda 6. Sınıf öğrencilerimize yönelik destekleme ve yetiştirme kursları açılacaktır.

  • Destekleme ve yetiştirme kurslarına 26-29 Kasım 2021 tarihleri arasında  https://e-kurs.meb.gov.tr/ adresinden başvuru yapılacaktır.
  • Süresi içinde e-Kurs sistemi üzerinden başvuru yapmayan öğrencilerimizin sonradan kurslara dahil olmaları mümkün olmayacaktır. E-Kurs sistemi üzerinden öğrencisine ait kurs tercihini yapamayan velilerimiz şube rehber öğretmenlerine yada okul müdürlüğüne başvurarak destek alabilirler.
  • Öğrencilerimizin ders tercihlerini yaparken aynı zamanda o dersi almak istedikleri öğretmen tercihini de yapmaları gerekmektedir.
  • Kurslara kayıt yaptıran öğrencilerin devamları zorunludur. Kurslarda okutulması gereken toplam ders saatinin özürsüz olarak 1/5'ine devam etmeyen öğrencilerin devamsızlık sınırını aştığı dersten kurs kaydı silinir. Kurstan kaydı silinen öğrencinin, yıl sonuna kadar kursa tekrar kayıt olması ve kursa devam etmesi mümkün olmayacaktır.
  • Kurslarda öğrencinin devamsızlık yaptığı süreye ilişkin özür belgesi veya yazılı veli beyanı, özür gününü takip eden en geç 5 iş günü içinde okul müdürlüğüne velisi tarafından verilmesi gerekmektedir.
  • Destekleme ve Yetiştirme Kursları hafta içi saat 15:50-17:10 saatleri arasında ve Cumartesi günleri yapılacaktır.